lørdag 17. august 2013

Skjerpe seg..

Altfor lenge mellom hvert innlegg her nå, det blir ikke mye scrapping om dagen, men jeg har flere ting som ikke er publisert på lager.. Tenker bare å legge ut en liten tag i dag, hvor oppgaven var vimpler.

Ellers så må jeg snart få kjøpt meg noe nytt utstyr, vet ikke helt hvor jeg skal bestille, men det skal i alle fall bestilles inn juleark, pion har noen kjempe fine i år... men ikke bare jul. det skal shoppes inn mer, må bare få tid til å sette meg ned å se på alt det nydelige som ligger der ute.

Ha en fin Lørdag!


4 kommentarer:

 1. Det var en nyydelig tag! Jeg liker så godt det bildet :)
  Jasså, skal du shoppe :) Har du ikke muligheten til å komme på messa i september da? Der får man virkelig shoppa :)
  klem Unni

  SvarSlett
 2. Tror nok det blir dårlig med messe på meg, blir litt å kjøre og slike ting. men at det frister. JA det gjør det helt klart :)

  SvarSlett
 3. Så nydelig tag Anita :) Jeg er jo heelt ute etter scrappetørke pluss siste drøye året så aner knapt hva som er "in" på stæsj og stil :P Kos deg med scrapp og shopp :) Glade smil fra meg til deg :)

  SvarSlett
 4. Så nydelig tag Anita :) Jeg er jo heelt ute etter scrappetørke pluss siste drøye året så aner knapt hva som er "in" på stæsj og stil :P Kos deg med scrapp og shopp :) Glade smil fra meg til deg :)

  SvarSlett